Hvordan sparer du penge på tøj? Det simple er svar er bare at lade være med at købe tøj, hvis du ikke har brug for det. Men at skifte mellem de samme 7 T-shirts og 3 par bukser hver uge giver kun lidt variation i påklædning. Du kan få pengene via et lån på kviklanet.dk/forbrugslån, men det er altid godt at tænke økonomisk. Her får du 4 råd til at spare penge på dine tøjkøb.

Køb dit tøj på genbrug

Måske er du typen, der bare skal have seneste kollektion, men økonomisk er du bedre tjent med at købe dit tøj på genbrug. I mange second-hand tøjforretninger kan du fylde en pose med tøj for et beskedent beløb. Vi taler her bl.a. jakker, skjorter, trøjer, bukser, sko og støvler.

Køb uden for sæsonen

Køb dit tøj uden for sæson. Når sommeren er ovre, skal tøjforretningerne af med al den lette påklædning, der ikke egner sig til brug om vinteren. Det er bl.a. også badetøj. Tøj sælges uden for sæson med prisafslag. Køb dit sommertøj om vinteren og dit vintertøj om sommeren.

Køb masser af generisk tøj

Når du fylder dit klædeskab, er det en god idé at gøre det med en masse generisk tøj. Hvide T-shirts, uanseelige cowboybukser og ternede skjorter. Det mest fundamentale går aldrig af mode, og så er det også billigere end brandet og mere usædvanligt designet tøj.

Køb alt på én gang

Køb en masse tøj på én gang. Det er samme princip, som når du handler dagligvarer: Køber du for en uge ad gangen, bruger du færre penge, end hvis du er afsted hver dag. Står du uden penge til de større køb, så lån 5000 eventuelt. Så har du afgjort råd til at forny din garderobe.