Lad os spille Baccarat!

Baccarat er relateret til BlackJack kortspil, men er endnu enklere. Populær i Europa, den vigtigste forskel mellem Baccarat og Blackjack er at ikke kun kan du satse på ‘player’, men også på ‘Bank’ eller en ‘Tie’. Erfarne spillere (sikkert alle på www.supabets.com) aldrig satse på en uafgjort, så oddsene er absolut imod dig her, og hvis du kan huske reglen, alt du skal gøre er, beslutte, hvem du tror vil vinde en hånd, banken eller spilleren. I enkle vendinger satser du mod kortene selv, ikke andre spillere eller banken.
Dette betyder, at du kan ignorere hvad andre folk rundt omkring bordet gør, og fokusere på egen hånd, som er behandlet fra en stak af 8 dæk (ingen jokere). Til at starte et spil (eller når kortet ‘Cut’ slår i skoen), forhandleren skal blande dæk og returnerer dem til sko, så ‘brænder’ et antal kort svarende til værdien af det første kort i skoen (engang sko selv kaldes ‘Banken’). Spilleren til højre for forhandleren nu får banken, og kan hænge til det, så længe banken vinder. Hvis banken taber, går den til den næste spiller til højre. Indsatser er placeret før hver spiller modtager kort.
Spillere får 2 kort hver, og tættest på 9 vinder. Simpel huh? Hvis de 2 første kort behandlet i alt otte eller ni, der er kendt som en “naturlig” og vinder straks, medmindre en anden spiller har også en naturlig, hvilket jo gør det uafgjort. Hvis ingen naturals er trukket, gives flere kortene. Hvis du satser på den vindende side, får du en 1 til 1 udbetaling. Satse på en uafgjort giver en 1 til 8 payoff, men som bånd kun ske måske én ud af 10 hænder, mener vi på www.supabets.com ikke at odds retfærdiggøre satsningen.
For at tælle kort i Baccarat, værdien af tiere, knægte, dronninger og konger er nul. Esset er 1, og kort fra 2 til 9 tæller pålydende værdi. Lyder underligt? Bare husk at du ignorerer det første ciffer i nogen hånd. Det er derfor en ti er værd 0. En otte plus en 4 gør 12, og hvis du ignorere det første ciffer, du har en 2! Som du altid ignorere det første ciffer, kan du overdraw i Baccarat, hvilket gør det en meget mere dynamisk og flydende spil end Blackjack. Har sjov nu!

8 Comments

Add yours

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *